Tuinrenovatie

 • Direct bereikbaar
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 20 jaar ervaring
 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen

Tuinrenovatie

Dé hovenier bij u in de buurt voor tuinrenovatie

Zoekt u een hovenier bij u in de buurt voor een tuinrenovatie? WT Tuinen staat voor u klaar.

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij elke klus aan en geven we uw tuin de make-over die het verdient. Wij worden het hele jaar door ingeschakeld door zowel particulieren als bedrijven, onze expertise is namelijk beschikbaar voor iedereen.

Ons hoveniersbedrijf biedt u 100% maatwerk en eerlijke prijzen! Meer weten? We zijn direct bereikbaar, dus neem gerust contact met ons op.

Tuin aanleg

WT Tuinen: dit is ons bedrijf

Ons hoveniersbedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. We hebben in die tijd heel wat opdrachten tot een goed einde gebracht en verzekeren onze klanten nog steeds elke dag van een goede service. In de zomer zorgen wij ervoor dat u met plezier kunt genieten van uw stukje natuur. En tegen de winter kunt u bij ons gerustgesteld zijn dat uw tuin winterklaar is. Zorgen dat alles goed geregeld is vinden we erg belangrijk. Zelf kunt u daarom met gerust hart achterover leunen. Ons gemotiveerde personeel gebruikt hun passie om u de tuin te geven die u verdient!

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

Tuinrenovatie: waar houden we rekening mee?

Bij elke tuinrenovatie stellen we onszelf en u eerst een aantal vragen. Wat wilt u precies veranderen? Waaraan stoort u zich in deze of in andermans tuin? Wat wilt u ten koste van alles behouden en hoe is de ligging van uw tuin? Deze en andere vragen zijn belangrijk om een eerste inzicht te creëren. Wij gaan u hierna helpen met het leggen van de puzzel. Onze hovenier houdt ook rekening met omgevingsfactoren, zodat we samen een mooi en realistisch resultaat kunnen bereiken.

Tuin onderhoud

Een goede service is belangrijk

Het verlenen van een goede service vinden wij erg belangrijk. Wij gebruiken daarom altijd de juiste machines en apparatuur. Verder onderhouden we een snelle communicatie en denken we soepel met u mee. We komen met passende oplossingen bij eventuele problemen en gaan tot het gaatje. Uw droomtuin wordt bij ons in een mum van tijd gerealiseerd! Zie hieronder een overzicht van al onze voordelen:

 • Eerlijke prijzen
 • 100% maatwerk
 • 20 jaar ervaring
 • Direct bereikbaar
 • Vrijblijvend advies en offerte

 

Bekijk projecten

Wij zijn direct bereikbaar

Heeft u behoefte aan een passende tuinrenovatie en zoekt u een betrouwbare hovenier? WT Tuinen helpt uit de brand. Wij zijn direct bereikbaar en bieden u meer dan 20 jaar aan ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 06-12388766, mail ons via info@wttuinen.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Graag tot snel!

Testimonials

Tevreden klanten
vertellen

 • Topbedrijf!!

  - Sil Van de Kamp
 • Heeft geweldig werk verricht, en door mee te werken een mooie prijs kunnen maken. Echte vakman!

  - René Thijssen