Hovenier Hoevelaken

 • Direct bereikbaar
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 20 jaar ervaring
 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen

Hovenier Hoevelaken

Betrouwbare hovenier in Hoevelaken

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier in Hoevelaken? Welkom bij WT Tuinen, wij staan voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u bij ons terecht voor elke soort werkzaamheid. Wij zijn direct bereikbaar en denken flexibel met u mee. Of u nu alleen een klein perkje wilt opknappen of de hele tuin opnieuw wilt laten aanleggen: wij kunnen het voor u regelen. Kiest u voor onze services in Hoevelaken? Dan profiteert u bovendien van onze goede service! Wilt u meer weten? We zijn direct bereikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Ons bedrijf in Hoevelaken

WT Tuinen levert al meer dan 20 jaar kwaliteit aan al zijn klanten in Hoevelaken. Onze hovenier zorgt ervoor dat u in de zomer maximaal kunt genieten van uw stukje natuur dichtbij huis. En tegen de winter kunt u bij ons gerust zijn dat uw tuin winterklaar is! Deze twee uitgangspunten zijn voor ons belangrijk in al het werk dat we doen. Wij bieden u in Hoevelaken 100% maatwerk en gemotiveerde medewerkers. Onze hoveniers gebruiken hun passie voor het vak om uw droomtuin te maken! Zie hieronder al onze diensten:

 • Tuin aanleg en onderhoud
 • Tuin ontwerp en advies
 • Tuin straatwerk en afscheiding
 • Tuin watervallen en vijvers
 • Tuinrenovatie

Hovenier Hoevelaken

Voor al uw aanleg en onderhoud

Onze hovenier biedt u in Hoevelaken een verscheidenheid van diensten aan. Wij onderhouden niet alleen tuinen, maar leggen ook alles aan dat u maar wilt. We snoeien dus niet alleen al uw groen, maar doen ook aan beplanten en bestraten. We plaatsen tuinafscheidingen en vijvers en bouwen zelfs veranda’s, overkappingen en tuinhuizen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u doen. Onze hoveniers zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van het resultaat!

Ontwerp en advies in Hoevelaken

Wij kunnen voor u in Hoevelaken veel betekenen. Op aanvraag maken wij verschillende ontwerpen voor uw tuin en we komen met passende oplossingen bij eventuele belemmeringen. Onze hovenier houdt in zijn ontwerpen rekening met een aantal zaken. Zo willen we weten wat u graag wilt behouden en wat u als belangrijkste nieuw geplaatst wilt hebben. Wat is de beschikbare ruimte? En zijn er obstakels? Onze hovenier beantwoord samen met u deze en meerdere vragen en geeft u vrijblijvend advies!

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

Dé hovenier voor straatwerk en afscheidingen

Het hele jaar door maken en onderhouden onze hoveniers tuinen. Voorbeelden hiervan zijn het plaatsen van tuinafscheidingen en het aanleggen van straatwerk bij onze klanten in Hoevelaken. Onze hovenier legt voor u elk type straatwerk. We houden hierbij rekening met de beschikbare ruimte en met de ligging van uw tuin. Ook plaatsen wij heel veel soorten tuinafscheidingen, dus niet alleen houten schuttingen! Onze hovenier gaat voor u tot het gaatje om u de tuin te geven die u verdient.

Vijvers en watervallen

Een aantal taken die ons bedrijf uitvoert zijn het aanleggen van vijvers en watervallen. U heeft bij ons in Hoevelaken de keuze uit verschillende opties. Bij de watervallen moet u zich bijvoorbeeld afvragen wat het effect is dat u wilt creëren. Wilt u een rustige waterval met afwisselende kleine stroompjes? Of wilt u een grote waterval die de show steelt met zijn kletterende aanwezigheid? Wat u ook wilt, voor onze hovenier is het geen probleem. Onze vijvers leveren wij verder op maat, en zelfs met koikarpers als dat uw wens is!

USP Getraind en ervaren
Getraind en ervaren personeel
Wij werken al meer dan 20 jaar als hovenier. Hierdoor kiest u bij ons voor een zeer ervaren partij die u op de juiste wijze kan adviseren.
USP Getraind en ervaren
Oplossingen en advies
Samen met u maken we een mooi ontwerp en oplossing voor u vraagstuk voor de tuin, terras of vijver.
USP Geen chemicaliën
Geen chemicaliën
Voor de bestrijding van onkruid of ongedierte kiezen wij enkel voor biologische oplossingen.

Tuinrenovatie in Hoevelaken

Bij elke tuinrenovatie zijn er eerst een paar vragen die gesteld moeten worden. Wat is de stijl die u wilt bewerkstelligen? Zijn er aspecten waar u zich hier of bij iemand anders aan stoort? Hoe is de ligging van uw tuin en wat wilt u graag behouden? Het beantwoorden van deze vragen is belangrijk om onze hovenier een duidelijk inzicht te geven. Hierna gaan we samen aan het werk om de puzzel te leggen. Hierin houden we ook rekening met omgevingsfactoren, zodat we samen een mooi en realistisch resultaat kunnen bereiken.

Betrouwbare Hovenier Hoevelaken

Altijd een goede service

Voor ons is een goede service van groot belang. Om die reden gebruiken we tijdens al onze werkzaamheden in Hoevelaken de juiste apparatuur en machines. We onderhouden een snelle communicatie met al onze klanten en denken flexibel met u mee. Onze hovenier komt met creatieve oplossingen bij belemmeringen en zet zich 100% in voor uw ideale tuin! Bij het inschakelen van WT Tuinen, geniet u in Hoevelaken ook van de volgende voordelen:

 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Eerlijke prijzen
 • 100% maatwerk
 • 20 jaar ervaring
 • Direct bereikbaar

Direct contact voor hovenier in Hoevelaken

Zoekt u een betrouwbare hovenier in Hoevelaken? WT Tuinen staat voor u klaar en helpt u met plezier. Met meer dan 20 jaar ervaring en gemotiveerd personeel schieten wij u snel en vakkundig te hulp. We nemen u alle zorgen uit handen en geven er zekerheid voor terug! Onze hovenier in Hoevelaken is direct bereikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons op 06-12388766, mail ons via info@wttuinen.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Graag tot snel!