Tuin aanleg en onderhoud

 • Direct bereikbaar
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 20 jaar ervaring
 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen

Tuin aanleg en tuin onderhoud

Al uw tuin aanleg en -onderhoud bij WT Tuinen

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier voor tuin aanleg en/of onderhoud? Welkom bij WT Tuinen! Ons hoveniersbedrijf heeft 20 jaar ervaring in alle soorten tuinaanleg.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Of u nu uw hele tuin opnieuw wilt laten aanleggen of alleen een klein deel wilt opknappen: wij kunnen het aan.

Onze hovenier gaat tot het gaatje om u de tuin te geven die u verdient! Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op en wordt direct geholpen.

Tuin aanleg en onderhoud

Ons bedrijf

WT Tuinen is een hovenier die tuin aanleg, tuin onderhoud en aanverwante werkzaamheden uitvoert. In de zomer zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van uw stukje natuur dichtbij huis. En tegen de winter kunt u op ons rekenen om uw tuin winterklaar te maken. Deze twee uitgangspunten nemen wij mee in al ons tuin onderhoud. Wij leveren altijd 100% maatwerk en gemotiveerde medewerkers. Onze hovenier gebruikt zijn passie voor het vak om u de tuin te geven die u verdient!

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

Tuinonderhoud en -aanleg

Ons hoveniersbedrijf biedt u een verscheidenheid van diensten aan. Wij kunnen niet alleen uw tuin onderhouden, maar ook alles aanleggen dat u maar wilt. Zo leggen wij prachtige watervallen aan en plaatsen we vijvers met eventueel koikarpers. Wij bestraten, beplanten en snoeien al uw groen. Ook plaatsen we schuttingen en andere tuinafscheidingen en bouwen we tuinhuizen en veranda’s. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Met ons kunt u gegarandeerd genieten van uw tuin, het hele jaar door!

Tuin aanleg en onderhoud door professionals

Goede service bij WT Tuinen

Een goede service vinden wij van groot belang. We beschikken dan ook over de juiste apparatuur en machines voor een optimale tuin aanleg. Ook garanderen wij een snelle communicatie en denken we flexibel met u mee. Ons hoveniersbedrijf begrijpt dat uw tuin een belangrijk onderdeel van uw leven is. De zorg hiervoor nemen we u graag uit handen. We zorgen ervoor dat u altijd snel en professioneel geholpen wordt! Bij het inschakelen van WT Tuinen geniet u verder van de volgende voordelen:

 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen
 • 20 jaar ervaring
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Direct bereikbaar

 

Bekijk projecten

Vandaag nog contact

Heeft u behoefte aan een snelle tuinaanleg of grondig onderhoud? WT Tuinen staat voor u klaar. Met 20 jaar ervaring zijn wij dé hovenier bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact op en wordt direct geholpen! Bel ons op 06-12388766, mail ons via info@wttuinen.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. We spreken u graag snel!

Testimonials

Tevreden klanten
vertellen

 • Topbedrijf!!

  - Sil Van de Kamp
 • Heeft geweldig werk verricht, en door mee te werken een mooie prijs kunnen maken. Echte vakman!

  - René Thijssen