Tuinaanleg Bilthoven

 • Direct bereikbaar
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 20 jaar ervaring
 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen

Tuinaanleg Bilthoven

Dé hovenier voor tuinaanleg in Bilthoven

Bent u op zoek naar een hovenier voor een betrouwbare tuinaanleg in Bilthoven? Welkom bij WT Tuinen, wij zijn direct bereikbaar!

We bieden u 20 jaar ervaring en voeren alle soorten tuinaanleg met gemak voor u uit. Onze hovenier denkt flexibel met u mee en biedt creatieve oplossingen voor eventuele belemmeringen.

Wij leveren u al onze werkzaamheden met de gepaste goede service! Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact op en wordt direct geholpen.

Tuinaanleg Bilthoven

WT Tuinen: dit zijn wij

Al 20 jaar biedt ons bedrijf u in Bilthoven tuinaanleg met kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u in de zomer kunt genieten van uw tuin. En dat u in het najaar profiteert van een winterklare tuin. Wij letten altijd op deze twee aspecten in ons werk en houden hier rekening mee tijdens bij tuinaanleg. Ons hoveniersbedrijf biedt u 100% maatwerk en gemotiveerd personeel. Wij gebruiken in Bilthoven onze passie voor het werk om u de tuin van uw dromen te bezorgen!

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

Tuinaanleg service in Bilthoven

Wij voeren het hele jaar door verschillende diensten uit in Bilthoven. Wilt u door ons kleine werkzaamheden laten uitvoeren? Wij doen aan onderhoud en plaatsen schuttingen en andere tuinafscheidingen. Heeft u voor ons een grotere klus in gedachten? Geen probleem! Ons bedrijf legt vijvers en watervallen aan in een handomdraai en bouwt zelfs veranda’s en tuinhuizen. Wij kunnen voor u elke vorm van tuinaanleg waarmaken. En we bieden dit werk aan zowel bedrijven als particulieren in Bilthoven.

Tuinaanleg omgeving Bilthoven

Altijd een goede service

Een goede service vinden wij op elk moment erg belangrijk. Om die reden maken wij uitsluitend gebruik van de juiste machines en apparatuur. Ook onderhouden we een snelle communicatie met al onze klanten. Onze hovenier biedt u creatieve oplossingen voor eventuele belemmeringen zodat u uw gewenste tuinaanleg krijgt. WT Tuinen gaat tot het gaatje om u zo goed mogelijk te helpen! Zie hieronder een overzicht van al onze voordelen:

 • Eerlijke prijzen
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 20 jaar ervaring
 • 100% maatwerk
 • Direct bereikbaar

 

Bekijk projecten

Direct contact voor tuinaanleg in Bilthoven

Heeft u behoefte aan een professionele tuinaanleg in Bilthoven? WT Tuinen staat voor u klaar. Voor grote of kleine opdrachten, wij zijn direct bereikbaar en bieden u elke dag kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en wordt direct geholpen! Bel ons op 06-12388766, mail ons via info@wttuinen.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Tot snel!

Testimonials

Tevreden klanten
vertellen

 • Topbedrijf!!

  - Sil Van de Kamp
 • Heeft geweldig werk verricht, en door mee te werken een mooie prijs kunnen maken. Echte vakman!

  - René Thijssen