Hovenier Nijkerk

  • Direct bereikbaar
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 20 jaar ervaring
  • 100% maatwerk
  • Eerlijke prijzen

Hovenier Nijkerk

Hovenier omgeving Nijkerk

Hovenier WT Tuinen, voor al uw hovenier klussen in Nijkerk. Van aanleg tot onderhoud en van renovatie tot blokhutten, veranda’s en overkappingen, bij WT Tuinen is niets te gek.

Met ons ervaren team, dat al meerdere projecten in Nijkerk en omgeving heeft verzorgd, realiseren wij ook voor u graag een droomtuin. Want hoeveel projecten er ook zijn geweest, het werken aan een tuin met als doel het realiseren van uw droomtuin, voelt iedere keer weer als een jongensdroom.

Uw wens, is ons doel

Het aanleggen van een nieuwe tuin is een ingrijpende stap en daar zijn wij ons van bewust. Wij gaan dan ook gestructureerd te werk en zorgen dat u altijd goed geïnformeerd bent.

Bij aanvang zullen wij uw wensen in kaart brengen, om vervolgens een ontwerp te maken.

Dit ontwerp wordt met u besproken en indien u akkoord bent gaan wij direct voor u aan de slag om een schitterende tuin te realiseren; uw wens is ons doel.

Hovenier Nijkerk

Hovenier omgeving Nijkerk

WT Tuinen neemt al uw zorgen uit handen

Een tuin is één, maar dan is er nog het onderhoud. Voor velen is het onderhoud een reden om niet aan een tuin te beginnen of niet alle wensen uit te voeren.

Laat u niet tegenhouden door onderhoud, want ook daarvoor kunt u WT Tuinen inschakelen. Hierin staan wij u graag bij met raad en daad.

Raad voor de mensen met groene vingers onder ons, daad voor degene die het niet zo heeft op tuinieren.

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

Uw tuin in Nijkerk, zo geregeld door hovenier WT Tuinen

Maatwerk, dat is wat wij van WT Tuinen bieden. Of het nu gaat om aanleg, onderhoud of renovatie en/of u nu passie hebt voor tuinieren of helemaal niet. Wij kunnen voor u een tuin realiseren waar u tot rust komt.

Dus, zoekt u een hovenier in Nijkerk? Neem gerust eens contact op via 06-12388766 of stuur een mailtje naar info@wttuinen.nl en wie weet, staan wij binnenkort bij u in de tuin!

USP Getraind en ervaren
Getraind en ervaren personeel
Wij werken al meer dan 20 jaar als hovenier. Hierdoor kiest u bij ons voor een zeer ervaren partij die u op de juiste wijze kan adviseren.
USP Getraind en ervaren
Oplossingen en advies
Samen met u maken we een mooi ontwerp en oplossing voor u vraagstuk voor de tuin, terras of vijver.
USP Geen chemicaliën
Geen chemicaliën
Voor de bestrijding van onkruid of ongedierte kiezen wij enkel voor biologische oplossingen.