Hovenier Loosdrecht

  • Direct bereikbaar
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 20 jaar ervaring
  • 100% maatwerk
  • Eerlijke prijzen

Hovenier Loosdrecht

Hovenier Loosdrecht

Wie hovenier in Loosdrecht zegt, zegt WT Tuinen. De tuin is het eerste stukje natuur dat u tegenkomt zodra u de deur uitstapt en wij bij WT Tuinen beseffen dat dit stukje natuur voor jou perfect moet zijn. Wij helpen u graag aan die perfectie in hartje Loosdrecht. Of het nu gaat om de aanleg, het onderhoud of de renovatie van uw tuin. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Uw wensen staan centraal

Spookt de ideale tuin al door uw hoofd? Dan helpen wij u graag om deze te realiseren! Immers, ‘kan niet’ bestaat niet en alles is mogelijk. Kiest u voor groen, hout, bestrating of gaat u liever voor een combinatie?

Bij WT Tuinen combineren wij uw wensen en ideeën met onze jarenlange ervaring om gezamenlijk tot uw droomtuin te komen.

Van het eerste, vrijblijvende gesprek tot aan de oplevering van uw tuin wordt u continu betrokken bij het project. Het gezamenlijke doel is uiteindelijk om uw droomtuin te realiseren en daarom staan uw wensen centraal.

Hovenier Loosdrecht

Hovenier uit Loosdrecht

Professionele begeleiding en volledige ontzorging

Bent u één van de gelukkige Nederlanders die al over een droomtuin beschikt, maar heeft u geen tijd of zin om deze te onderhouden? Ook dan bent u bij WT Tuinen aan het juiste adres.

Wij bieden u naast de aanleg van uw tuin ook professionele begeleiding of volledige ontzorging als het gaat om het onderhoud of de renovatie van uw tuin. Zo blijft uw tuin een droomtuin of wordt uw bestaande tuin een droomtuin.

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

WT Tuinen, uw hovenier in Loosdrecht

Van aanleg tot onderhoud, WT Tuinen is uw hovenier van A tot Z. Wij geloven niet in een standaardpakket, maar in maatwerk. De perfecte tuin laat zich namelijk niet in een hokje plaatsen en is een kwestie van maatwerk. Wij laten u graag zien dat al uw wensen mogelijk zijn.

Wenst u eens met ons van gedachten te wisselen over uw tuin?

Neem dan gerust eens contact op via 06-12388766 of stuur een mailtje naar info@wttuinen.nl

USP Getraind en ervaren
Getraind en ervaren personeel
Wij werken al meer dan 20 jaar als hovenier. Hierdoor kiest u bij ons voor een zeer ervaren partij die u op de juiste wijze kan adviseren.
USP Getraind en ervaren
Oplossingen en advies
Samen met u maken we een mooi ontwerp en oplossing voor u vraagstuk voor de tuin, terras of vijver.
USP Geen chemicaliën
Geen chemicaliën
Voor de bestrijding van onkruid of ongedierte kiezen wij enkel voor biologische oplossingen.