Hovenier Laren

  • Direct bereikbaar
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 20 jaar ervaring
  • 100% maatwerk
  • Eerlijke prijzen

Hovenier Laren

Hovenier omgeving Laren

Bent u op zoek naar een hovenier in Laren om uw droomtuin te realiseren, onderhouden of renoveren? Dan bent u bij WT Tuinen op de juiste plek. Voor ons staan kwaliteit, aandacht en communicatie centraal. Allemaal met hetzelfde doel: het realiseren van uw droomtuin.

Uw wensen en ons vakmanschap

Bent u pas verhuisd naar Laren en moet de droomtuin nog gerealiseerd worden? Of woont u al in Laren en is de tuin iets waar u nog nooit aan toegekomen bent? Dit is het moment, samen met WT Tuinen maakt u uw droomtuin werkelijkheid.

Geen paniek, we doen het stapje voor stapje. Juist door gestructureerd te werk te gaan hebben wij al vele mensen in Laren en omgeving geholpen aan hun droomtuin. Wat voor tuin u ook wenst, we brengen uw wensen vakkundig in kaart en zetten deze wensen, in combinatie met ons vakmanschap, om in uw droomtuin.

Ons werk is klaar wanneer u met uw voeten omhoog aan het genieten bent van uw droomtuin.

Hovenier uit Laren

Hovenier Laren

Meer dan aanleg

Bij WT Tuinen leveren wij het totaalplaatje en daarom bent u ook voor onderhoud en renovatie bij ons aan het juiste adres.

Stelt u een renovatie al jaren uit of wilt u die situatie juist voorkomen door tijdig uw onderhoud uit te besteden? Wij nemen het graag voor u uit handen.

Of het nu gaat om het bijhouden van uw tuin of het renoveren ervan, wij zorgen graag dat uw droomtuin een droomtuin blijft of wederom een droomtuin wordt.

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

WT Tuinen, uw hovenier in Laren

Uw tuin moet de plek zijn waar u zich prettig voelt, waar u tot rust komt en waar u vol trots uw familie en vrienden uitnodigt. Wij van WT Tuinen zorgen graag dat uw tuin die plek is, wordt of blijft.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op via 06-12388766 of stuur een mailtje naar info@wttuinen.nl.

USP Getraind en ervaren
Getraind en ervaren personeel
Wij werken al meer dan 20 jaar als hovenier. Hierdoor kiest u bij ons voor een zeer ervaren partij die u op de juiste wijze kan adviseren.
USP Getraind en ervaren
Oplossingen en advies
Samen met u maken we een mooi ontwerp en oplossing voor u vraagstuk voor de tuin, terras of vijver.
USP Geen chemicaliƫn
Geen chemicaliƫn
Voor de bestrijding van onkruid of ongedierte kiezen wij enkel voor biologische oplossingen.