Hovenier Harderwijk

 • Direct bereikbaar
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 20 jaar ervaring
 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen

Hovenier Harderwijk

Professionele hovenier in Harderwijk

Heeft u een betrouwbare hovenier nodig in Harderwijk? Welkom bij WT Tuinen, wij staan direct voor u klaar! Al 20 jaar worden wij ingezet door zowel particulieren als bedrijven.

Of u nu een deel van uw tuin wilt opknappen of een geheel nieuwe tuin aan wilt laten leggen, onze hovenier in Harderwijk kan het allemaal.

Door onze snelle communicatie en flexibele denken, zorgen wij nog steeds elke dag voor een goede service. Heeft u interesse? Neem vandaag nog contact met ons op en wordt direct geholpen!

Hovenier Harderwijk

Ons bedrijf in Harderwijk

WT Tuinen staat al 20 jaar klaar om uw tuinwensen te ontwerpen en te realiseren. In Harderwijk en omstreken zorgen wij voor 100% maatwerk en komen we met passende oplossingen voor eventuele beletsels. Onze hovenier zorgt dat u in de zomer kunt genieten van uw eigen stukje natuur en dat uw tuin ook klaar is om de winter te overleven. Dit zijn voor ons de twee belangrijkste aspecten van het werk. Verder gebruiken wij onze passie voor het vak om u een tuin te geven in de stijl die bij u past!

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

Diensten van onze hovenier

Onze hovenier in Harderwijk werkt hard om uw dromen werkelijkheid te maken. We bieden u een verscheidenheid aan diensten, zodat u uw tuin precies zo kunt inrichten als u wilt. Onze hovenier kan tuinafscheidingen en vijvers plaatsen. Ook kan hij veranda’s, overkappingen en tuinhuizen bouwen. En natuurlijk geeft hij vrijblijvend advies. Wij nemen u de zorg voor uw tuin graag uit handen en geven u er zekerheid voor terug. Omdat wij beschikbaar zijn voor zowel bedrijven als particulieren, kan iedereen in Harderwijk gebruik maken van onze expertise!

Betrouwbare Hovenier Harderwijk

Onze service in Harderwijk

Een goede service vinden wij het belangrijkst van alles. Daarom gebruiken wij in Harderwijk altijd de juiste machines en apparatuur. We denken flexibel met u mee en zijn snel met onze communicatie. Dankzij onze maatwerk oplossingen, bent u altijd professioneel geholpen! Bij onze hovenier geniet u verder van de volgende voordelen:

 • 20 jaar ervaring
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen
 • Direct bereikbaar

 

Bekijk projecten

Direct contact met hovenier in Harderwijk

Zoekt u een betrouwbare hovenier die u in Harderwijk kan helpen? Of heeft u vandaag nog advies nodig over uw tuin? WT Tuinen staat direct voor u klaar. Onze hovenier helpt u bij uw tuinwensen en zorgt voor het best mogelijke resultaat! Wij zijn meteen voor u beschikbaar op 06-12388766 en via info@wttuinen.nl. Ook kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. We horen graag snel van u!

Testimonials

Tevreden klanten
vertellen

 • Topbedrijf!!

  - Sil Van de Kamp
 • Heeft geweldig werk verricht, en door mee te werken een mooie prijs kunnen maken. Echte vakman!

  - René Thijssen