Hovenier Eemnes

  • Direct bereikbaar
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 20 jaar ervaring
  • 100% maatwerk
  • Eerlijke prijzen

Hovenier Eemnes

Hovenier Eemnes en omstreken

Op zoek naar een hovenier in Eemnes waar u als klant centraal staat? Dan zit u bij WT Tuinen goed. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op weg naar uw droomtuin. Wat die droomtuin ook is, wij kunnen het realiseren.

Van de aanleg tot het onderhoud, van kleine tuinen tot grote complexe projecten, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bovendien is ons doel pas behaald, wanneer uw droomtuin is gerealiseerd.

Uw tuin, onze prioriteit

Communicatie staat bij WT Tuinen hoog in het vaandel, zo ook bij de aanleg van uw droomtuin. Daarom starten wij altijd met het inventariseren van uw wensen. Gaat u voor groen? Wat wenst u qua bestrating?

En nog veel meer zaken zullen besproken worden. Geen paniek, wij zullen u tijdens het hele proces begeleiden en voorzien van advies en voorbeelden waar nodig.

Vervolgens maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en perfectioneren wij dit net zo lang tot het volledig voldoet aan uw wensen. En dan… is het tijd voor de aanleg! Ziet u de nieuwe tuin al voor u?

Hovenier Eemnes

Hovenier Eemnes inschakelen

Uw wensen staan centraal

Iedere tuin, bestaand of nieuw, dient goed onderhouden te worden. Voor de een is het een absolute passie en de ander beschikt niet zozeer over deze groene vingers. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u dan niet van een mooie tuin kunt genieten, besteed het uit!

Bij WT Tuinen nemen wij het onderhoud graag uit handen. U kunt het volledig aan ons over laten of gericht enkele onderdelen uitbesteden;

Uw wensen als klant staan voor ons altijd centraal.

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

WT Tuinen Eemnes, volledige ontzorging

Wij van WT Tuinen bieden u meer dan een tuin. Wij bieden u een plek waar u tot rust komt, volledige ontzorging en dat allemaal met oog voor kwaliteit en aandacht voor uw wensen.

Bent u toe aan uw droomtuin? Neem dan gerust eens contact op via 06-12388766 of stuur een mailtje naar info@wttuinen.nl

USP Getraind en ervaren
Getraind en ervaren personeel
Wij werken al meer dan 20 jaar als hovenier. Hierdoor kiest u bij ons voor een zeer ervaren partij die u op de juiste wijze kan adviseren.
USP Getraind en ervaren
Oplossingen en advies
Samen met u maken we een mooi ontwerp en oplossing voor u vraagstuk voor de tuin, terras of vijver.
USP Geen chemicaliën
Geen chemicaliën
Voor de bestrijding van onkruid of ongedierte kiezen wij enkel voor biologische oplossingen.