Hovenier Amersfoort

 • Direct bereikbaar
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • 20 jaar ervaring
 • 100% maatwerk
 • Eerlijke prijzen

Hovenier Amersfoort

Dit is ons hoveniersbedrijf

WT Tuinen voert al meer dan 20 jaar verschillende opdrachten uit voor zowel bedrijven als particulieren in Amersfoort. Wij leveren kwaliteit voor iedereen. In de zomer zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van uw stukje groen. En tegen de winter kunt u bij ons gerust zijn dat uw tuin winterklaar is. Deze twee aspecten vinden wij belangrijk in ons werk en hier houden we dan ook altijd rekening mee. Verder zorgen wij altijd voor gemotiveerd personeel. Onze hovenier gebruikt zijn passie om uw droomtuin waarheid te maken!

 • Tuin ontwerp en advies
 • Tuin aanleg en onderhoud
 • Tuin straatwerk en afscheiding
 • Tuinrenovatie
 • Tuin watervallen en vijvers

Hovenier Amersfoort

Professionele hovenier in Amersfoort

Zoekt u een professionele hovenier in Amersfoort? Welkom bij WT Tuinen, wij helpen u uit de brand! Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en voert elke al zijn werk zonder moeite voor u uit. Wij zijn direct bereikbaar en denken soepel met u mee. Of u nu uw voledige tuin een make-over wilt geven of alleen dat kleine perkje wilt laten opknappen, WT Tuinen levert garandeerd tijdens al zijn werkzaamheden een goede service. Wij zijn dé hovenier voor u! Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op.

650+

Projecten afgerond

590+

Tevreden klanten

16+

Jaren ervaring

8+

Partners

Aanleg en onderhoud in Amersfoort

Ons hoveniersbedrijf staat in Amersfoort tot uw dienst met een breed scala aan werkzaamheden. Wij onderhouden uw tuin door te snoeien, te bemesten en door bodemverzorging. Verder legt onze hovenier ook aan wat u maar wilt. We plaatsen tuinafscheidingen en watervallen, of bouwen tuinhuizen, blokhutten en overkappingen. Geen taak is ons te gek. Onze hovenier zorgt voor 100% maatwerk en maakt voor u in Amersfoort een tuin waar u het hele jaar van kunt genieten!

Hovenier Amersfoort inschakelen

Goede service in Amersfoort

Goede service is voor ons in Amersfoort van groot belang. Onze hovenier gebruikt om die reden uitsluitend de juiste machines en apparatuur. We onderhouden een snelle communicatie met onze klanten en denken flexibel met u mee. Onze hovenier komt met passende oplossingen bij belemmeringen en zet zich 100% voor u in! Bij het inschakelen van WT Tuinen in Amersfoort geniet u verder ook van de volgende voordelen:

 • 20 jaar ervaring
 • Direct bereikbaar
 • Eerlijke prijzen
 • 100% maatwerk
 • Vrijblijvend advies en offerte

 

Bekijk projecten

Al uw straatwerk en afscheidingen in Amersfoort

Onze hovenier voert het hele jaar door verschillende werkzaamheden uit in Amersfoort. Zo plaatsen we schuttingen en vele andere tuinafscheidingen, maar leggen we ook straatwerk. Wij leggen voor u elk type straatwerk. Hierbij houden we rekening met de ligging van uw tuin en met de beschikbare ruimte. Onze hovenier biedt u 100% maatwerk en gaat tot het gaatje om u de tuin te geven die u verdient. Alleen het allerbeste straatwerk is voor ons goed genoeg!

Opvallen in Amersfoort: vijvers en watervallen

Een ander voorbeeld van onze werkzaamheden in Amersfoort is het aanleggen van watervallen en vijvers. U heeft bij ons keuze uit een breed assortiment en u moet zich dus afvragen wat voor sfeer u in uw tuin voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een grote, kletterende waterval die de show steelt? Bent u op zoek naar een rustige waterval met stroompjes die elkaar subtiel afwisselen? Of wilt u een klassieke vijver met koikarpers? Voor onze hovenier is het allemaal geen enkel probleem, kies dus naar hartenlust!

Tuinrenovatie zonder limieten

Tijdens alle tuinrenovaties in Amersfoort, zijn er een aantal zaken waar wij rekening mee houden. Wat is de stijl die u aan wilt houden? Zijn er dingen waar u zich aan stoort in deze tuin of de tuin van een ander? Wat wilt u graag behouden en hoe is de ligging van uw tuin? Het beantwoorden van deze vragen geeft onze hovenier een duidelijk inzicht. Hierna gaan we samen aan de slag om de puzzel te leggen. We houden hierbij ook rekening met omgevingsfactoren, zodat we een mooi een realistisch resultaat kunnen behalen.

Vandaag contact voor hovenier in Amersfoort

Heeft u behoefte aan een professionele hovenier in Amersfoort? WT Tuinen neemt u graag alle zorg uit handen en geeft u er zekerheid voor terug! Met meer dan 20 jaar ervaring en eerlijke prijzen voeren wij onze werkzaamheden in Amersfoort vlot en vaardig uit. En we zijn ook nog eens direct bereikbaar. Bel ons op 06-12388766, mail ons via info@wttuinen.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. We spreken u graag snel!

Testimonials

Tevreden klanten
vertellen

 • Topbedrijf!!

  - Sil Van de Kamp
 • Heeft geweldig werk verricht, en door mee te werken een mooie prijs kunnen maken. Echte vakman!

  - René Thijssen