Disclaimer

Disclaimer

WT Tuinen houdt haar website zo actueel en compleet mogelijk. Ook is alle informatie op deze website zorgvuldig gecontroleerd en gebaseerd op betrouwbare bronnen. Ondanks deze zorg kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

WT Tuinen neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van haar website. WT Tuinen aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, direct of indirect, als gevolg van het gebruik van de geboden informatie op deze website of als gevolg van het functioneren van deze website. Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen.

Links naar derden
Op deze website wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. WT Tuinen is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze externe pagina’s waarnaar wij verwijzen en is niet verantwoordelijk voor gevolgen van gebruik van deze informatie.

Copyright
WT Tuinen, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten met betrekking tot op deze website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). In het bijzonder is het niet toegestaan om zonder nadere uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van WT Tuinen, inhoud van deze website over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan enige derde ter beschikking te stellen.